• Τεχνογνωσία - Εμπειρία

  • Φωτορεαλιστικές απεικονίσεις - Καινοτομία

  • Υψηλή ποιότητα κατασκευών

  • Ανακαινίσεις - Ξεχωριστή αισθητική

Επενδύοντας στην αυξημένη της τεχνογνωσία στις οικοδομικές εργασίες δραστηριοποιείται στις ανακαινίσεις κτιρίων,διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων.

Ανακαινίσεις

Η εμπειρία μας, το άρτια εκπαιδευόμενο προσωπικό μας, μας έχει καθιερώσει ως μια από τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο των μονώσεων.

Μονώσεις

Το γραφείο μας με την εμπειρία του στα ακίνητα, αποτελεί δυναμική παρουσία στο χώρο της κτηματαγοράς. Ξεπερνώντας την εικόνα τον μεσιτικών γραφείων του παρελθόντος

Μεσιτικό Γραφείο

Καινοτομία, τεχνική αρτιότητα και ξεχωριστή αισθητική είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για την εταιρία H. Κυρίτσης που δραστηριοποιείται από το 1984 στο χώρο των κατασκευών, ειδικότερα στις ανακαινίσεις και στις μονώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.Με σεβασμό στις απαιτήσεις των πελατών αλλά και αίσθημα ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον η εταιρία ανακαινίζει κάθε χρόνο ακίνητα κάθε εμβαδού και τύπου. Με πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια των ακινήτων η εταιρία καλύπτει τις ανάγκες και τις επιθυμίες και των πιο απαιτητικών πελατών. Τα έργα της εταιρίας ξεχωρίζουν όχι μόνο για την υψηλή ποιότητα των κατασκευών αλλά και για την αισθητική τους αποτέλεσμα εξειδικευμένων μελετών αλλά και προσωπικού γούστου και φροντίδας. Με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των σύγχρονων νοικοκυριών επενδύει σταθερά στην τεχνογνωσία, βελτιώνοντας συνεχώς την ποιότητα των κατασκευών.Η εταιρία Κωνσταντίνος Ι. Κυρίτσης είναι χρηματοδοτούμενη κυρίως από ιδιωτικά κεφάλαια και παράλληλα συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες τράπεζες προσφέροντας μοναδικά προγράμματα χρηματοδότησης για όλα τα ακίνητα και δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της.